?>

De UK tour gaat beginnen!

Home  /  Alle reisverhalen  /  Huidige pagina

Jeeeeeeeeeej, het is eindelijk zo ver! We gaan op vakantieeeeeee! Tweeƫnhalve week met de auto rondreizen door het Verenigd Koninkrijk. Alleen Noord-Ierland pakken we niet mee. Schotland, Engeland en Wales wel. De meeste tijd zullen we in Schotland doorbrengen, aangezien dat toch wel het mooiste land van het Verenigd Koninkrijk schijnt te zijn.

We zijn een beetje bang gemaakt; veel regen, superkoud ‘s nachts (zelfs zo koud dat je thermokleding moet dragen) en heel veel midges (irritante mini-mugjes die steken), maar dat mag de pret niet drukken! Positief blijven, dan komt het allemaal wel goed.. Toch? šŸ˜‰

In Google Maps hebben we onze route een beetje uitgestippeld, maar we hebben zoals altijd nog niets geboekt. We zijn dus vrij om te gaan en staan waar we willen! šŸ˜€

 

ZometeenĀ vertrekken we met de auto naar IJmuiden, vanwaar we met de boot richting Newcastle gaan. Daar zullen we dan zondag rond 09:00 aan komen. In Newcastle zullen we waarschijnlijk alleen even ontbijten (Roger en ik zijn er al geweest), om daarna gelijk omhoog te gaan richting Edinburgh!

Geen idee hoe het zit met de WiFi daar, maar we zullen proberen om zo af en toe weer een blogje en wat foto’s te plaatsen om iedereen op de hoogte te houden van onze belevenissen; Zullen we ‘s nachts inderdaad sterven van de kou? WordenĀ we helemaal lek gestoken door de midges? KomenĀ Charlie en ik er achter wat die Schotse mannen onder hun kilt dragen? HebbenĀ we eindelijk whisky leren drinken? Slaan we elkaar niet de hersenen in na twee weken op elkaars lip zitten? We gaan het allemaal zien šŸ˜‰ .

Als je een antwoord wilt op bovenstaande vragen kan je je inschrijven via deze link: www.reisbuddies.nl/abonneren. Je ontvangt dan een mail als we een nieuw verhaal hebben geschreven.

Vijf augustus zijn we weer terug in het koude kikkerlandje, met hopelijk een hoop goedeĀ verhalen, mooie foto’s en leukeĀ ervaringen Ā šŸ˜€ . Tot dan!

+Gerelateerd
+Info

Gepost op: 18/07/2015

Auteur: Wendy Lempers

Categorie: Alle reisverhalen, Engeland, Schotland, Wales

Tags: ,

+2 Reacties
  1. Papsie en mammsie says:

    Heel veel plezier en ga lekker genieten. Ben vooral benieuwd of jullie ontdekken wat onder de kilt zit. Niet veel als het zo koud is ( oeps, sorry )

  2. Jeanne says:

    Hoi vakantiegangers. Wens jullie heel veel plezier en kijk uit naar jullie berichten. Ik ben nog niet in Schotland geweest maar heb wel heel mooie verhalen gehoord. Een schitterend land en nooit over de kou gehoord. Maar veel plezier en ik hoor het wel of het werkelijk s`nachts zo koud is. Groetjes Jeanne

Laat een berichtje achter!