?>

Onze outfits tijdens de Antarctica-expeditie!

Home  /  Alle reisverhalen  /  Huidige pagina

We hebben ondertussen onze outfits aangeschaft voor de aankomende Antarctica trip. Van verschillende mensen hebben we de vraag gekregen wat we allemaal meenemen naar Antarctica en wat voor kleding we gaan dragen. Aangezien de gemiddelde temperatuur in februari -37 graden is, hebben we – naast zeilkleding – ook kleding nodig dat ons goed warm houdt. Omdat een beeld meer zegt dan duizend woorden hebben we een filmpje gemaakt! Jullie worden getrakteerd op een heuse modeshow inclusief uitleg! Tommy wilde ook graag een rolletje in de video šŸ˜‰ .

Lekker ongemakkelijk zo’n eerste vlog, maar stiekem vonden we het best leuk om te doen en willen we tijdens onze Antarctica reis ook gaan vloggen. Reden hiervoor is omdat we dan wat meer kunnen laten zien en er ook meer bij kunnen vertellen. Goed idee? Of zeggen jullie: hou het maar gewoon bij een aftermovie?Ā 

+Gerelateerd
+Info

Gepost op: 16/11/2019

Auteur: Wendy Lempers

Categorie: Alle reisverhalen, Antarctica, Video

Tags: , ,

+5 Reacties
 1. Mamsie en papsieMa en Gerdjan says:

  Kan me niet voorstellen dat jullie het nu nog koud hebben. Zo ja….dan elkaar maar goed opwarmen. Mooie kleding. En je toch goed kunnen bewegen ondanks alle laagjes. Leve de voorpret.

  • Hahah nee ik nu ook niet, maar het is daar Ć­ets kouder dan hier šŸ˜‰ . Thanks! We zijn er erg blij mee! En zit inderdaad heerlijk! Mogen we al weg? šŸ˜‰

 2. Marian Lempers says:

  Wat een leuk idee om een filmpje van de kleding te maken. Nog mooier dat jij en Roger er zelf inzitten. Je zou niet zeggen dat je vier lagen kleding aan hebt. Hoeveel kilo mag je meenemen? Wordt wel proppen denk ik. Veel plezier met de voorpret.

  • Hahah ja, dat wordt wel een ding. Ik denk dat we met vier lagen kleding in het vliegtuig zitten ook šŸ˜‰ . Nee, valt mee.. we mogen max. 23 kg aan ruimbagage meenemen en 12 kg aan handbagage per persoon, dus dat moet wel lukken denk ik.

 3. Jeanne says:

  Wat een leuk filmpje . Interessant om te zien hoeveel kleding je aan moet om daar een beetje warm te blijven. Een hele uitdaging de reis naar Antarctica!!

Laat een berichtje achter!