?>

Op naar een groots avontuur, op naar Namibië en Botswana!

Home  /  Afrika  /  Huidige pagina

Na ellenlang bakkeleien over waar we in 2018 naartoe gaan, hebben we dan eindelijk de knoop doorgehakt! Het staat al meerdere jaren op onze bucketlist en het gaat er nu dus echt van komen: we gaan naar Namibië en Botswanaaaaaaaaaaaaaaaa! Woehoeeee! De vliegtickets hebben we gekocht, de 184(!!) uur vakantie is aangevraagd op werk en de boeken liggen in de aanslag! 

Nog NOOIT zoveel vakantie aangevraagd in ons leeeven 😀

Van 12 september t/m 11 oktober gaan wij misschien wel het grootste avontuur in ons leven tot nu toe aan: 4.5 week (zijn we ooit zo lang op vakantie geweest?) met een 4WD rondtoeren door Namibië en Botswana. Slapen in de wildernis – op het dak van onze jeep – tussen de hyena’s en olifanten, kampvuurtjes bouwen, koken in de buitenlucht, doodsangsten uitstaan tijdens het wildplassen, genieten van de natuur om ons heen. ZOVEEL zin in!

Vliegtickets in de pocket!

En now the fun part starts: uitzoeken wat er allemaal te doen en te zien is, waar we willen gaan overnachten en wat we allemaal nodig hebben (zakmes, hoofdlampje, verrekijker te leen anyone?  😉 ). This is gonna be soooo awesomeeeeeee!  😆  

O, en mocht je tips hebben of iemand kennen die tips heeft: Laat het ons weten!  

Lezen, lezen, lezen

+Gerelateerd
+Info

Gepost op: 25/01/2018

Auteur: Wendy Lempers

Categorie: Afrika, Alle reisverhalen, Botswana, Namibië

Tags: , , , ,

+2 Reacties
  1. Mamsie says:

    Gaat een onvergetelijke, prachtige reis worden. Hebben kleine verrekijkers en een grotere. Mogen jullie lenen. Heerlijk vooruitzicht hoor.

Laat een berichtje achter!