?>

Over ons

Home  /  Over ons

“The world is a book, those who do not travel read only one page.”

Zakopane, Polen

Over ons

Hi! Wij zijn Wendy & Roger Lempers. Samen met onze twee katjes woonachtig in een leuk hoekhuis in het altijd bruisende Rijswijk, Zuid-Holland. Al sinds 2006 een relatie en still going strong 😉 . Twee fulltime werkende mensen, maar daardoor zeker niet minder van het leven genietend! Jaarlijks staan er altijd meerdere vakanties, wintersporten, weekendjes weg en festivals op de planning.

We hebben samen al aardig wat van de wereld gezien. Bijna heel Europa hebben we doorgereisd en dat mag zeker niet onderdoen voor de rest van de wereld! In 2014 hebben we onze eerste écht verre reis gemaakt, naar Peru en Bolivia! Dit beviel zo goed dat we sindsdien ieder jaar een verre trip willen maken. Zo zijn we in de jaren erna naar Cambodja geweest, Marokko, Namibië en Botswana. We hebben nog een lange bucketlist om te voltooien (not gonna happen, but we can try 😉 ), dus we zullen niet ophouden met reizen en het beleven van mooie avonturen.

Over Reisbuddies

We zijn deze blog begonnen met het idee om voor onszelf een leuke website te hebben waar we al onze reizen terug kunnen zien. Terwijl we hier in het koude kikkerlandje zitten, gemakkelijk weer éven terug gaan naar die heerlijke vakantie. Wendy had al een persoonlijke blog waar ze af en toe wat vakantie verhalen deelde, maar we vonden het leuker om echt een vakantiesite te hebben.

Deze blog is ook bedoeld om anderen te vermaken met onze reisverhalen. Het zou erg gaaf zijn als we door onze reisverhalen mensen kunnen inspireren om zelf ook mooie reizen te gaan maken! Vragen/opmerkingen/tips? Laat het ons weten door contact met ons op te nemen!

Onze Instagram foto’s