?>

Peru & Bolivia, here we come!

Home  /  Alle reisverhalen  /  Huidige pagina

Hieperdepieper springen we door de kamer heen, want na maanden naar de vakantie toeleven, routes uitstippelen, spullen kopen en heel veel voorpret is het eindelijk zo ver. De laatste werkdag is voor iedereen voorbij, dus vanaf nu is het 30 dagen lang intens genieten, mooie ervaringen opdoen en (hopelijk) veel leuke mensen ontmoeten! Heerrrrlijk!

Straks stappen we de auto in richting Brussels Airport. We hebben een kamer geboekt in het Ibis hotel, vlakbij het vliegveld. Dan zitten we morgen tenminste niet in de ochtendspits en kunnen we nog een beetje uitslapen šŸ˜› . Vrijdag om half elf vertrekt dan ons vliegtuig! Het is 12,5 uur vliegen, met Ć©Ć©n tussenstop in Amsterdam. Ik – Wendy – heb nog nooit langer dan vier uur in een vliegtuig gezeten, dus ik ben errrrg benieuwd hoe ik die vliegreis ga ervaren .

Om 18:05 lokale tijd landen we in Lima, waar we al een hostel geboekt hebben: Flying Dog hostels.

We proberen zo af en toe een blogje te schrijven op deze website en wat foto’s te plaatsen. Als je een mailtje wilt ontvangen als we een nieuw verhaal geschreven hebben, kan je je via deze link abonneren: www.reisbuddies.nl/abonneren.

Tot over een maand allemaal!! Joost, veel plezier in ons huis. Zorg goed voor de katjes, want die gaan we heeeel ergĀ missen!

IMG_0092-0.JPG

+Gerelateerd
+Info

Gepost op: 25/09/2014

Auteur: Wendy Lempers

Categorie: Alle reisverhalen

Tags:

+3 Reacties
  1. Veel plezier en kom veilig weer terug!

  2. mansie en papsie says:

    Ha lieve schatten van ons.
    We wensen jullie enorm veel plezier. Ga lekker genieten van alles wat jullie gaan meemaken.Neen op tijd jullie rust, dan houden jullie het het langste vol. Voor nu, goede vlucht daar naar toe. Kus van ons xxxx ( ook voor jou hoor Maaike )

  3. Jeanne says:

    Goede reis morgen en veel plezier in Lima. Groetjes

Laat een berichtje achter!