?>

Soo… what’s next?

Home  /  Alle reisverhalen  /  Huidige pagina

We zijn nu iets meer dan een maand thuis en we zijn nu alweer bezig met het plannen van de volgende vakantie. Het is waar wat ze zeggen.. reizen is Ć©cht verslavend!

Onze bucketlist is nog groot, dus we hadden genoeg keuze. Zo willen we nog een keer met een 4×4 auto met tentje op het dak door Zuid-Afrika/ NamibiĆ« en Botswana reizen. Ook willen we heel graag een keer met een camper toeren door Zuidwest-Amerika. Leuke plannen, maar ook aardig prijzig. Omdat we nog genoeg aan ons huis moeten verbouwen volgend jaar, hebben we gekozen voor iets goedkopers.

Na een tijdje zoeken op het internet naar leuke vakantiebestemmingen (tip: www.27vakantiedagen.nl; leuke,Ā overzichtelijke reiswebsite) zijn we er uit.Ā Begin van de zomervakantie gaan we met twee vrienden tweeĆ«nhalve week naar de UK. Met de auto gaan we toeren door Engeland en Schotland. Schotland schijnt suuupermooi te zijn, dus dit land stond ook al een tijdje bovenaan onze bucketlist!

Omdat we toch ook wel graag naar een ‘verre bestemming’ wilden (we hebben de smaak helemaal te pakken šŸ˜‰ ), gaan we eind oktober/ november ook nog twee weekjes naar Cambodja. Dit lijkt ons een super indrukwekkend land, met een goede combinatie tussen cultuur en natuur.

We hebben onze vakanties voor volgend jaar dus al gepland staan (je kunt er maar beter vroeg bij zijn, haha).

MochtĀ jeĀ ditĀ lezen en ben je zelf in Engeland, Schotland en/of Cambodja geweest.. Alle tips, do’s en don’ts zijn welkom!!

Ā 

+Gerelateerd
+Info

Gepost op: 03/12/2014

Auteur: Wendy Lempers

Categorie: Alle reisverhalen

Tags: , , ,

+4 Reacties
  1. Papsie en mammsie says:

    Nou, dan weten jullie in ieder geval waar je je op kun t gaan verheugen. Het klinkt goed

    • Ja precies šŸ˜€ . En dan kunnen we in januari al gaan kijken naar goedkope vliegtickets naar Cambodja! Scheelt veel geld als je ze op tijd koopt šŸ™‚ .

  2. jeanne says:

    Heel veel plezier met plannen maken. Ik hoop dat jullie weer reisverslagen maken. vind ik erg leuk. Groetjes.

Laat een berichtje achter!